на живо

Стамен Белчев: Искам да благодаря на момчетата (ВИДЕО)

Показахме характер, заяви треньорът на ЦСКА след успеха над "Лудогорец"

Lap.bg

Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев бе щастлив, че отборът му е показал характер при победата с 2:1 над шампиона "Лудогорец" в дербито на кръга. Той подчерта, че всеки мач е важен, не само сблъсъците с фаворитите за титлата.

"Победата е добра независимо срещу кой отбор играеш. Искам да благодаря на момчетата, колективът е важен. Показахме характер. "Лудогорец" вкара с първото положение пред нашата врата. Първото полувреме бе равностойно. Моята идея бе да задържим топката. Важна е победата.", започна Белчев.

"Не съм гледал положението с червения картон на Каранга и не искам да говоря. Смятам обаче, че нямаше картон. Иначе много добро включване на Меркадо. Всеки един трябва да покаже, че заслужава да бъде в ЦСКА и има място в отбора."

"Имаше умора в "Лудогорец" и затова направих офанзивни смени. Кубемба трябваше да помага в защита и при статичните положения."

"Първенството е интересно. Всеки може да загуби от всеки. Сега трябва да възстановим футболистите и да се подготвим за следващия мач. Играем с "Ботев" Пловдив и ще бъде трудно. Има кой да замени Каранга."

"В края на срещата можехме да вкараме и трети гол. Всеки един мач е важен за ЦСКА. Няма значение дали сме с "Лудогорец", "Левски" или друг отбор."

"Няма ултиматум към мен. Всеки треньор на ЦСКА сам трябва да си поставя високи цели", завърши щастливият наставник на ЦСКА.

Тагове:

@