на живо

Стамен Белчев: Резултатът от първия мач ни тежеше (ВИДЕО)

Треньорът на ЦСКА пое вината за отпадането от турнира за Купата на България

Lap.bg

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев пое пълната вина за отпадането на "червените" от турнира за Купата на България. "Армейците" не успяха да се класират за решителния мач, след като загубиха в първата среща с 0:2 от "Левски", а в реванша завършиха наравно 2:2.

"Страшно съм разочарован, че отпаднахме. Не успяхме да покажем футбола, на който сме способни. Срещу 10 човека не успяхме да намерим слабите им места. Залогът бе голям, а момчетата действаха прибързано, което е недопустимо. Тежеше ни и резултатът от първия мач. Реваншът не трябваше реално да завърши 2:2", каза Белчев.

Специалистът заяви, че все още не е наясно дали и през следващия сезон ще води ЦСКА. Това решение той остави в ръцете на ръководството.

"След мача в Разград, играта на нашия отбор не е добра. Не, че преди това сме играли добре. Когато не спечелиш нищо, сезонът е провален. Имаше много очаквания към отбора, футболистите бяха готови, но не ни се получи. Нямало е разговори с ръководството за моето бъдеще", каза Белчев след мача.