на живо

Стамен Белчев: Това е най-важният ми мач начело на ЦСКА (ВИДЕО)

"Армейците" са подготвени за решителния плейоф с "Базел" в Лига Европа

Стамен Белчев: Това е най-важният ми мач начело на ЦСКА (ВИДЕО)

Утрешният двубой с "Базел" от плейофната фаза на Лига Европа е най-важният за Стамен Белчев като треньор на ЦСКА. Това заяви наставникът на "армейците" на пресконференцията си преди срещата. "Червените" са подготвени за всякакъв развой на събитията, включително продължения и дузпи.

"Не знам дали е най-трудният, но това е най-важният ми мач начело на ЦСКА. От много време чакаме тази среща. Ще се опитаме да се представим максимално добре, за да може да извлечем максимума от нашите силни страни.", заяви Белчев.

"Базел" има добра скорост в атака, компактни са - това е, което мога да отлича. Най-важното е да имаме скорост в атака и да владеем повече топката - това, което според мен са силните страни на съперника", коментира треньорът.

"Надяваме се да имаме търпение - и в атака, и в защита. Подготвени сме за вариант дузпи. Имаме седем човека, от които в последния момент ще реша кои 5 ще изпълняват. В един мач всичко може да се случи, така че имаме готовност."

"Важното за нас е да победим, без значение дали ще е в редовното време или в продълженията.", завърши наставникът на ЦСКА.