на живо

Стамен Белчев: В ЦСКА винаги има напрежение (ВИДЕО)

"Преслав е на възраст, в която трябва да опита в чужбина", заяви треньорът на "червените"

Стамен Белчев: В ЦСКА винаги има напрежение (ВИДЕО)

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев е категоричен, че спокойствие в тима няма как да има, но въпреки това е доволен от селекцията и подготовката, която е провел със своите футболисти.

"В ЦСКА няма как да има спокойствие. В ЦСКА винаги си има напрежение.  Но след като аз си направих и селекция и подготовката, съм спокоен. Не трябва да има място за нерви, не трябва да има и отпускане. Всички мачове срещу нас ще бъдат трудни. ЦСКА е дразнител и е нормално всеки да дава най-доброто срещу нас. Място за притеснение няма. Мисля, че отборът е подготвен. Трябва да запазим хладнокръвие и спокойствие, да си пазим нервите и да излизаме във всеки един мач за победа", заяви той пред Валери Генов.

Белчев коментира и трансфера на централния нападател Преслав Йорданов в казахския "Ордабаси".

"Преслав Йорданов си тръгна от отбора по собствено желание. Не мисля, че е принуден. Казахстан за него е добра дестинация. Той е на години, в които трябва да излезе и да опита късмета си в чужбина", сподели той пред bTV.

Специалистът разкри и какви цели е поставил пред футболистите си и как смята да ги постигне.

"Всеки мач ще излизаме за победа. Ако постигаме победи, със сигурност ще стопим разликата от първите два отбора. Както знаете, мястото на ЦСКА винаги е било в евротурнирите. Тази година се надявам да покажем постоянство в първенството и да играем в Европа. Преди всичко това зависи от мен и момчетата. Трябва да сме концентрирани и подготвени"

В момента "червените" са на трето място в класирането на Първа професионална лига. В неделя (19 февруари) ЦСКА ще гостува на "Черно море".