на живо

Стамен Белчев: За нас тези мачове са празник (ВИДЕО)

"В груповата фаза на Лига Европа няма слаби отбори", коментира треньорът на ЦСКА

Стамен Белчев: За нас тези мачове са празник (ВИДЕО)

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев заяви при завръщането на тима от Швейцария, че в груповата фаза на Лига Европа има само класни тимове, а за "червените" всеки двубой ще бъде празник. Жребият събра "армейците" с "Рома", "Йънг Бойс" и "Клуж".

"В груповата фаза няма слаби отбори. Приемаме жребия такъв, какъвто е. Изправяме се срещу силни отбори, но пък ние видяхме, че можем. Ще трябва да работим, да се подготвим по най-добрия начин. Аз мисля, че и трите отбора са на едно много високо европейско ниво. Шампионът на Швейцария, шампионът на Румъния, а за "Рома" мисля, че няма какво да говорим. Това е един отбор, който е доказан.", заяви Белчев.

"Надявам се да има още такъв елемент. Дано да ни подценяват. По-важно е ние как ще изглеждаме. За нас тези мачове са празник, ще играем освободено. Трябва да даваме най-доброто от себе си и да бъдем, както досега, дисциплинирани. Футболистите се убедиха - когато сме компактни, когато има дисциплина и себераздаване - нещата се случват.", завърши наставникът на ЦСКА.