на живо

Стамен Белчев: Загубихме две точки

Миг невнимание ни коства победата, заяви наставникът на ЦСКА

Lap.bg

Според треньора на ЦСКА Стамен Белчев "червените" трябва да съжаляват, че не са победили "Лудогорец" и са загубили две точки. Двата тима завършиха 1:1 в дербито на кръга на Първа лига. 

"Миг невнимание ни коства победата, но аз съм доволен от желанието на момчетата. Днес дадоха всичко от себе си, не се получи, но стояхме по-добре от "Лудогорец" през голяма част от мача. Загубихме две точки", каза наставникът след края на мача.

"Добре е, че създаваме положения, лошото е, че не вкарваме. Не мисля, че има психологически момент при нас, че след като поведен не можем да удържим аванса си. Указанията след първия гол бяха да играем напред и да пресираме съперника. В края на мача не се получи, дадохме инициативата на "Лудогорец". Днес за пореден път трябва да съжаляваме, че не победихме", добави Белчев.

"Това са най-хубавите двубои, излизаме само и единствено за победа. Надявам се след мача с "Левски" да сме щастливи и да празнуваме. Целта ни остава второто място и съм сигурен, че ще го постигнем в края на първенството", завърши той.