на живо

Стамен Белчев: Имаме план за мача с "Левски"

Загубихме две точки, категоричен е треньорът на ЦСКА

Lap.bg

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев не бе никак доволен от равенството 0:0 на отбора му срещу "Ботев" Пловдив в мач от 22-я кръг на Първа лига.

"Загубихме две точки. През второто полувреме тотално надиграхме отбора на "Ботев", но неумението пред гола и малшанса не ни позволиха да стигнем до успех. 

"Преди почивката гостите имаха 1-2 чисти положения, но пък ние пак доминирахме. За съжаление не стигнахме до победата. Момчетата очакваха, че ще е много лесен мач, по-скоро не бяха концентрирани, а не че имаше подценяване. Едва ли сме мислили за мача с "Левски", ние играем мач за мач и чак сега почваме да мислим за мача с "Левски".

"Предстои дерби с "Левски", а каквито и катаклизми да има при "Левски", ние трябва да подходим концентрирано и да покажем най-доброто, на което сме способни. В това дерби не се знае нищо. Не ме интересува отборът на противника, интересува ме това, което сме заложили ние като идеи да се получи. Имаме нещо предвид за този мач и се надяваме да сработи нашият план", завърши Белчев.