на живо

Станимир Стоилов: Далече сме от истинския "Левски"

"Стараем да се подобряваме с всеки изминал ден", заяви треньорът след победата над "Септември" Симитли със 7:0

Lap.bg

Въпреки категоричната победа със 7:0 над "Септември" Симитли и класирането за четвъртфинал в турнира за Купата на България, "Левски" е далеч от познатата си форма. Това сподели треньорът на "сините" Станимир Стоилов след срещата. 

"На този етап се стараем да се подобряваме с всеки изминал ден. Далече сме от истинския "Левски". Всеки ден поставяме все по-трудни задачи. Най-важното е да се стараем и да работим, за да върнем истинския "Левски". Подходихме мъдро. Колкото повече мачове играем, толкова повече вдигаме нивото. Тези които играха, се стараха и това е позитивна нотка. За съжаление нямаме много мачове, за да се подобряваме още", каза Стоилов.

Той е категоричен, че тимът му не е търсил начин да разгроми съперника и да реализира много голове.

Снимка: Lap.bg

"Общо взето, основното изискване беше да продължим напред. Трябва с всяка измината минута да подобряваме представянето си. Имахме леки затруднения в началото, но намерихме решение. Има разлика в класите, ние сме "Левски", те са отбор от Б група. Добре беше, че играхме докрай. Не сме играли за някакъв резултат. Търсехме ритъм и контрол над мача, което се получи, както и играта в защита", разкри специалистът. 

Снимка: Lap.bg

В събота (30 октомври) "сините" гостуват на "Черно море" в мач от първенството. В момента те са на 7-ма позиция с 14 точки от 12 мача.

"Искам да видя играещ "Левски", който търси победата. Щом Илиан Илиев се оплаква от терена, значи има проблеми. "Черно море" са стабилни, добре комбинират. На нас ще ни е нужна добра организация, за да се представим добре", заяви треньорът.