на живо

Станимир Стоилов: Може скоро да сме конкуренти на "Лудогорец" и ЦСКА (ВИДЕО)

"Видях израстване. "Левски" трябва да отговаря на критерия на нашия клуб"

Lap.bg

Треньорът на "Левски" Станимир Стоилов вярва, че скоро "сините" могат да бъдат конкуренция на шампиона "Лудогорец" и носителя на Купата на България ЦСКА. Специалистът изрази увереност преди утрешното дерби с "Локомотив" София от 24-ия кръг на Първа лига.

"Винаги се притеснявам за представянето на моя отбор. "Левски" трябва да отговаря на критерия на нашия клуб. Имаме двоен ангажимент пред нашите фенове. Надявам се утре да покажем най-доброто от себе си. Ако го направим, от "Локомотив" няма да зависи много."

"Видях израстване в нашия отбор. Разделихме по 45 минути, което е добър признак за нас. Има доста къде да работим. Трябва да имаме повече увереност. Видно беше, че нашият отбор се представи с желание и амбиция. Футболистите, ако имат амбиция да се развиват, може скоро време да сме конкуренти на ЦСКА и "Лудогорец", вярва Стоилов.

"Минавали са ми всякакви мисли. Важно е нивото на отбора да се качва, както и да се класираме за Европа. "Левски" не може да излезе на терена и да каже, че няма да играе. Ако се получи така, че няма да сме в първата шестица, ще хвърлим всички сили, за да спечелим седмото място."

Снимка: Lap.bg

"Иска ми се да видя стила и начин на игра на "Левски". Не в началото, а през целия мач. Ще се опитаме да играем нашия футбол. Трябва да удвоим футболната си агресия и майсторство, за да покажем по-добра игра."

"Освен (Андриан) Краев, нямаме други проблеми. (Николай) Михайлов вече е в по-добро състояние, аз ще преценявам дали ще играе. Здравко Димитров вече оздравя.", коментира специалистът, който кара втори период начело на столичния гранд.