на живо

Станимир Стоилов: Оценка по шестобалната система? Едно! (ВИДЕО)

Ние сме "Левски" и когато не сме първи - лошо, заяви треньорът на "сините"

Треньорът на "Левски" Станимир Стоилов оцени представянето на отбора до зимната пауза с единица по шестобалната система. Специалистът, който кара втория си период на ст. "Георги Аспарухов", заяви, че "Левски" винаги трябва да се бори за върха и всичко различно е незадоволително.

Столичният гранд ще зимува на шестата позиция в Първа лига, след като направи 1:1 при гостуването си на "Берое".

Снимка: Lap.bg

"Не сме си поставяли за цел шестото място преди Коледа. Цел нямам никаква. Имам мечта - да се класираме за Европа. Цел на този етап не можем да си поставяме. Трябва да играем всеки мач по-добре. Казах, че ако се класираме за Европа, все едно сме станали шампиони. Очаквам от отбора да се развива с всеки изминал ден."

"Оценка по шестобалната система? Едно! В крайна сметка ние сме "Левски" и когато не сме първи - всичко е лошо. Мисля, че ще ни бъде трудно да стигнем до третото място, но ако продължаваме да играем добре, както в последните мачове се забелязва съживяване в нашата игра, имаме някакви шансове. Във футбола всичко е победи и загуби. Ето днес, примерно, трябваше да задържим успеха. Даже и третото място няма да ми донесе голяма радост, лично на мен."

Снимка: Lap.bg

Стоилов коментира и селекцията, като разкри, че се очаква поне още едно ново попълнение през зимата.

"От доста време не се беше случвало два месеца преди паузата да имаме две нови попълнения. Мисля, че до подготовката ще успеем да привлечем и още минимум един играч... Качеството, което търсим, много трудно можем да го открием с финансовите средства, с които разполагаме."

Тагове: