на живо

Станислав Ангелов: Случилото се в сектор "А" не е европейско (ВИДЕО)

Спортният директор поиска ответният мач да се играе на "Герена"

Станислав Ангелов: Случилото се в сектор "А" не е европейско (ВИДЕО)

Спортният директор на "Левски" Станислав Ангелов разкритикува остро случилото в сектор "А" след края на срещата, когато група фенове на ЦСКА изгони собственика на "сините" Спас Русев от трибуните. Пелето остана също толкова недоволен и от съдийството в мача.

“Не успяхме да покажем най-доброто от себе си. Според мен не се получи дерби. Имаше голямо напрежение по трибуните. Не прилича на това, което всички искаме - европейско ниво и поведение най-малкото в Сектор “А”, заяви Ангелов.

“Не ми се говори за това, което се случи в ложите, напрягам се. Видях само, че летят всякакви предмети към местата, на които е собственикът Спас Русев. Мисля, че е неизбежно да играем ответния двубой на “Герена”. Ние поне можем да гарантираме сигурност за съперника”, допълни още директорът на "Левски".

Бившият капитан на 26-кратния шампион на България не пожела да анализира съдийството на Ивайло Стоянов и ситуацията при дузпата, като бе лаконичен: “Взеха ни победата! Няма да коментирам в чия полза. Ама, така е, хората си работят…!”, завърши той.