на живо

Станислав Костов: Беше трудно решение. Аз и цялото ми семейство сме левскари (ВИДЕО)

Нападателят разтрогна с "Левски"

Станислав Костов: Беше трудно решение. Аз и цялото ми семейство сме левскари (ВИДЕО)

Станислав Костов определи като "трудно решение" избора си да разтрогне с "Левски". В интервю пред bTV той заяви, че е фен на "сините", както и цялото му семейство, и си тръгва с тъга от "Герена". Нападателят, който бе голмайстор на "Левски" през сезон 2018/19 сподели, че би се завърнал в родния си "Пирин" Благоевград. Костов отрече за преговори с "орлетата", чиято цел през идната кампания е изкачване в Първа лига.

"Пътищата ни с "Левски" се разделиха по няколко причини. Комплексни са, но не искам да ги коментирам. Вече не съм футболист на "Левски". Тежък ден за мен. Аз и цялото ми семейство - всички сме левскари. Трудно ми беше да взема това решение. В крайна сметка мисля, че и за двете страни е по-добре.", започна Костов.

"През тежък период премина самият клуб "Левски". Нормално беше и на нас футболистите да ни се отразява, но пък видяхте феновете - всеки се опитваше по някакъв начин да помага. Надявам се "Левски" да излезе от тази ситуация възможно най-скоро."

"Равносметката от престоя ми е, че добри сезони съм направил, изиграх добри мачове за клуба. Щастлив съм, че съм носил тази синя свещена фланелка, че съм играл за "Левски" и съм вкарвал голове, с които съм радвал хората. Все пак вкарах 24 гола за един сезон. Малко българи сме го правили и съм щастлив от този факт."

"Аз се надявам "Левски" да излезе от тази криза. Има хора, които са готови да помагат. Трябва, защото това е "Левски". Надявам се г-н Сираков да намери точните хора и клубът да излезе от тежката ситуация. Да направят силен отбор, който да печели и отново да радва фенове."

Националът заговори и за бъдещето си, запитан дали то е свързано с родния му "Пирин".

"Аз съм родом от Благоевград. "Пирин" би трябвало винаги да е опция. Истината е, че на този етап не съм преговарял с никого от клуба. Само адмирации към случващото се там, нещата са страхотни. Надявам се "Пирин" да се върне в Първа лига.", каза Костов.

Тагове: