на живо

Стърлинг разпродаде колекцията си обувки за 8 минути

Футболистът на "Манчестър Сити" представи 4 модела в сътрудничество с любимия си производител

Instagram

Футболистът на "Манчестър Сити" Рахим Стърлинг постигна победа на... модния терен. След като помогна на "гражданите" да отстранят "Реал" Мадрид и да се класират за четвъртфинал в Шампионската лига, той успя да продаде първата си колекция обувки. При това само за 8 минути!

Точно толкова бяха нужни на феновете на играча на "гражданите" и на модерните обувки, за да разграбят всичките бройки от четирите модела, зад чийто дизайн стои Стърлинг.

 
 
 
View this post on Instagram

In my suitcase for Lisbon @clarksoriginals x @bape_us #Wallabee. Available now.

A post shared by Raheem Sterling x (@sterling7) on

Футболистът работи с компания, която се занимава с дизайн и производство на обувки от 70 години. Избрал я е тъй като любимите му модели са именно на тази марка. 

Четирите модела са в модерен милитъри десен. Два от тях имат цветен акцент - в ярко синьо и розово. Другите два са в неутрални цветове и щампи. 

Снимка: Instagram

Много почитатели на Стърлинг и модерните обувки използваха социалните мрежи, за да се оплачат, не са могли да си набавят от новите модели.

Футболистът обаче ще трябва да остави зад гърба си модата поне до края на месеца. "Манчестър Сити" ще се премести в Португалия, където ще се играят мачовете от Шампионска лига. "Гражданите" ще се изправят срещу "Олимпик" Лион на 15 август. Мача може да гледате пряко по bTV Action.