на живо

Старокин: Убеден съм, че нещата в "Левски" ще се стабилизират (ВИДЕО)

"Промяна намерих в съблекалнята - претърпяла е ремонт", заяви новото попълнение на "сините"

levski.bg

Първото ново попълнение на "Левски" преди началото на сезон 2020/2021 - Орлин Старокин, даде интервю пред клубната телевизия. Защитникът, който подписа едногодишен договор със "сините", заяви, че не е имал колебания дали да се завърне и е изпълнен с оптимизъм за бъдещето на столичния гранд.

"Г-н Сираков ми се обади, покани ме на среща. Бързо се разбрахме с него. Днес подписах и съм изключително щастлив. Оптимистично настроен съм за бъдещето на "Левски". "Левски" го е имало преди нас, ще го има и след нас. Гледаме в бъдеще... Не съм се замислял изобщо. Ще бъда честен. Разговорът с г-н Сираков протече около 2-3 минути. Вярвам във всеки един в съблекалнята, по трибуните и вярвам и на ръководството. Убеден съм, че нещата ще се стабилизират и ще вървим напред!", каза опитният бранител.

"Промяна намерих в съблекалнята - претърпяла е ремонт, по-приветлива е. Адреналинът е абсолютно същият. Познавам доста от момчетата. С останалите се опознахме. Професионалисти сме.", продължи Старокин.

"Всеки един играч на "Левски" ще бъде важен в този момент. Всички трябва да разберем каква е ситуацията. Да не мислим за нея и като дойде мачът да покажем най-доброто от себе си."

"Бих помолил феновете да имат търпение. Ние без тях не можем. Искам да ги уверя, че във всеки един мач ще се дава максимумът.", каза още защитникът, който игра за "Левски" и в периода 2011-2014 г.

Тагове: