на живо

Степан Хиндлиян: Русев ни дава акции с тежест 20 млн. лв. (ВИДЕО)

"Левски" и друг път е бил на ръба, твърди председателят на НКП

Степан Хиндлиян: Русев ни дава акции с тежест 20 млн. лв. (ВИДЕО)

Председатят на Националния клуб на привържениците на "Левски" Степан Хиндлиян заяви пред bTV, че Спас Русев не може просто да даде акциите си на феновете, защото те са натоварени с 20 млн. задължения.

"Акции, които са натоварени с 20 млн. лв. задължения не могат да се дават просто така. Или те могат да се дават или взимат току-така, но по една друга схема, в която феновете не участват".

"В дългогодишната си история "Левски" е бил многократно на ръба. Едно е ясно, той никога не е бил изоставян от привържениците си. Този път няма да бъде прецедент". 

"Ние от изключително много време предупреждавахме, че "Левски" върви по нанадолнище и нещата в клуба не се случват по начина, по който би трябвало. Хората, които притежават акции не дават собствени средства, а пишат задължения на клуба. Защо след като "Левски" се финансира със заеми точно определи хора са държатели на акциите, а не са някои други?", пита председателят на НКП.

"Ние искахме само прозрачност и стратегия за развитие, но не получихме нищо от това. В последните шест месеца г-н Русев не проведе нито един разговор по темата "Левски" с привържениците", каза още Хиндлиян