на живо

Стоев: Ако мислим, че ще победим, ще страдаме (ВИДЕО)

"Тепърва трябва да станем шампиони", каза треньорът на "Лудогорец"

Lap.bg

Треньорът на "Лудогорец" Стойчо Стоев заяви, че очаква труден мач срещу "Левски", въпреки че през сезона разградчани постигнаха 3 победи. Дербито на 8-мия кръг от плейофите на Първа професионална лига е на 18 май, а лидерите в първенството са домакини. 

"Ако излезем с нагласата, че ще победим в мача, ще страдаме. Очакването, че ще е лесен мач е измамно. Това, че си победил в предните срещи не значи нищо. Всеки двубой е различен по стойност. Играе се в различно време. В никакъв случай няма да подценим сблъсъка. Труден мач ще е. В последните два двубоя "Левски" показва добра игра. Няма да е леко, тъй като се срещат два отбора, които искат да победят", заяви Стоев.

В момента "орлите" са на първо място в първенството, а втори е ЦСКА. "Червените" изостават на 4 точки 3 кръга преди края, а в последния си мач двата отбора завършиха 0:0.

"Трудно ми е да прогнозирам колко решаващ ще бъде резултатът. Всеки мач до края на първенството ще е от изключително значение за нашия отбор. Сега сме фокусирани към "Левски". Надявам се, че ще излезем с чест от двубоя. Отборът е в добро състояние. Футболистите тренират нормално. Здрави са. Това е най-важното. Оставащите срещи до края не са леки и в тях аз не бих подходил с презумпцията, че сме шампиони. Тепърва предстои да станем", каза още треньорът, който преди това водеше и "Левски".