на живо

Стоев и Велев доволни от мача

Емил Ангелов остана със смесени чувства

БГНЕС

И двамата треньори видяха позитиви от равенството 1-1 между Хасково и Левски в реванша от четвъртфиналите за Купата на България.

Наставникът на домакините Емил Велев остана доволен от представянето на тима си. „Радва ме играта на момчетата и искам да играем така до края на сезона, за да успеем да се спасим. Опитваме схеми на игра за събота, когато ще срещнем Славия. Трябва да спечелим тази среща, за да наваксаме точките, с които изоставаме”, коментира Велев.

Старши треньорът на "Левски" Стойчо Стоев сподели, че основната му цел е била да види как си партнират централните защитници и да се даде възможност на голмайстора в срещата Лукаш Гикиевич да натрупа минути. "Полезно беше, че видях за себе си конфигурацията за "Лудогорец’’, добави Стоев.

Емил Ангелов, който днес официално прекрати състезателната си кариера призна, че изпитва смесени чувства след мача. „Най-хубаво ми беше с екипа на Левски. Вкарах важни голове и постигнахме хубави неща за българския футбол. Оттук-нататък се надявам, че ще се представя добре на новото поприще. Сега почвам като помощник треньор в Хасково, а след това ще видим“, каза Ангелов.