на живо

Христо Стоичков: Тази година Купата, догодина - отново шампиони! (ВИДЕО)

Камата поздрави ЦСКА за 73-ия рожден ден

Facebook

Единственият българин, носител на "Златната топка" - Христо Стоичков, поздрави ЦСКА по случай 73-ия рожден ден на клуба. Легендарният нападател на "армейците" поздрави феновете и ги увери, че този сезон ще бъде спечелена Купата на България, а от следващия не бива да има повече компромиси и заветната цел трябва да бъде постигната.

"Честит рожден ден, армейци! Честит рожден ден, ЦСКА! Бъдете живи и здрави! Подкрепяйте завинаги тези 4 свещени букви. Тази година ще вземем Купата на България, но догодина без повече компромиси - отново шампиони. Наздраве на всички червени сърца. Ваш Ицо Стоичков.", сподели Камата във видео на своята фейсбук страница.

"Армейците" продължават битката си с "Локомотив" Пловдив за второто място в първенството, а на 19 май ще се изправят срещу "Арда" Кърджали в спор за Купата на България.

Христо Стоичков има 114 гола в 170 мача с червената фланелка, спечели общо 12 трофея за 5 години и половина в клуба.

Вкара важни голове по пътя към полуфинала за КНК през 1989-а и четвъртфинала за Купата на шампионите през 1990 г. Спечели и "Златна обувка" като играч на ЦСКА с 38 гола в 30 мача през сезон 1989-90 г.