на живо

Стоичков нападна Ван Гаал за пореден път, опитва се да провали трансфера на Педро

Вижте какво каза Камата за холандския специалист

Getty Images/Guliver Photos

Легендата на Барселона Христо Стоичков да пореден път нападна мениджъра на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал. Причина за новата атака на Камата е очаквания трансфер на крилото на каталунците Педро в посока „Олд Трафорд”.

В интервю за испанското радио „Онда Серо” Стоичков призова Педро да не се присъединява към състава на Ван Гаал, аргументирайки се, че според него холандецът „унищожава” Юнайтед и е лош човек. „Никога отново не бих играл под ръководството на Ван Гаал. Той е средняк. Той унищожи Барселона, а сега унищожава и Манчестър Юнайтед”, каза Стоичков пред „Онда Серо”.

„С отношението си към Виктор Валдес той доказа за пореден път, че е лош човек. Надявам се, че Педро ще ме послуша и няма да напусне”, допълни Камата. Наставникът на Барселона Луис Енрике също не е наясно с бъдещето на Педро. „Бих искал да задържа всичките си играчи през сезона. Ние обаче говорихме достатъчно за Педро. В най-скоро време ще вземем решение за него”, заяви Енрике преди финала за Суперкупата на Европа срещу Севиля.