на живо

Стоичков след дербито: Браво и на двата отбора, но по-класният победи

Камата поздрави ЦСКА за успеха срещу "Левски"

Ладислав Цветков

Легендата на ЦСКА Христо Стоичков поздрави футболистите и ръководството на "червените" за победата с 1:0 над "Левски" в мача от редовния сезон на Първа професионална лига. Пред вестник "Труд" Камата не пропусна да спомене, че и двата тима са се справили добре с тежките условия и наводнения терен на националния стадион "Васил Левски", но все пак по-класният е спечелил дербито.

"Може някой път да не ти върви, но трябва да знаеш как да вземеш своето. ЦСКА се научи!", пише Стоичков.

Той не пропусна да отправи поздрави лично към треньора на "червените" Стамен Белчев и да изиска от футболистите да показват на терена това, което правят на тренировки.

Ето и цялото обръщение на Стоичков:

Браво, армейци!

Това е истинският „червен“ дух, който се носи от поколение на поколение. Такива мачове са за мъже. Браво и на двата отбора, че при такива условия направиха страхотна битка. Накрая се видя, че по-високата класа побеждава. Много се радвам за победата!

В два мача поред показахме, че само със себераздаване и борба от първата до последната минута се печелят мачове, битки и титли. Може някой път да не ти върви, но трябва да знаеш как да вземеш своето. ЦСКА се научи.

Поздравявам всички момчета, впечатлен съм от вас. Браво и на Стамен Белчев. Личи се добрата му работа. От футболистите искам само едно – това, което правят на тренировки, да го показват и на мачовете.

Битките тепърва ни предстоят и време за еуфория и отпускане няма. Важното е, че ЦСКА има всичко, за да празнува шампионски 70-годишния юбилей.