на живо

Стоичков: Стойчо Младенов си знае работата

Гледайте ЦСКА - "Бодьо Глимт", пряко по bTV Action на 30 септември от 19:00 ч.

Facebook

Христо Стоичков има пълно доверие на треньора на ЦСКА Стойчо Младенов и е сигурен, че в следващите мачове "червените" ще покажат по-добро лице, с което феновете ще се гордеят. 

В четвъртък (30 септември) тимът посреща "Бодьо Глимт" от Норвегия във втори мач от груповата фаза на Лигата на конференциите, а срещата може да гледате пряко по bTV Action от 19:00 ч.

В първата среща с "Рома" на "Стадио Олимпико" българският отбор загуби с 1:5. 

Според Стоичков, който е собственик на част от акциите, ЦСКА има шанс да зарадва феновете и да излезе от групата.

Снимка: Facebook

"Групата е интересна. Голям шанс е да изправим отново срещу Рома. Другите два съперника "Бодьо Глимт" и "Зоря", са тимове от нашия ранг. Мисля, че имаме шансове да се класираме за елиминациите в турнира. Стойчо Младенов доказа, че е добър тактик в досегашните двубои. Надявам се, че и публиката ще помогне. Видях как подкрепят отбора. Участваме в Лигата на конференциите, за да браним честта на ЦСКА. Нашият клуб винаги е бил лицето на България в Европа", каза Стоичков, като мнението му беше публикувано в програмата, издадена за турнира. 

Камата е оптимист заради треньора Стойчо Младенов, който се завърна начело на тима в края на юли 2021 г. 

"Стойчо си знае работата, не му се бъркам. Той е треньорът и се грижи за отбора, за стила, за тактиката. Пожелавам и на него, и на екипа му успех. Вярвам, че ЦСКА ще играе с вяра и дух. Бях на трибуните на мача с Виктория и публиката беше страхотна. Изключително важен фактор. Феновете трябва да вървят ръка за ръка с ЦСКА. Да подкрепят, да помагат. Всичко е взаимно. "Червените" запалянковци трябва да знаят, че са неизменна част от живота на нашия клуб", написа Стоичков.

Гледайте ЦСКА - "Бодьо Глимт" пряко по bTV Action на 30 септември от 19:00 ч.