на живо

Стоичков за загубата на "Барса": Боли ме! 500 милиона и... нищо (ВИДЕО)

Камата беше разстроен след разгрома на каталунците с 2:8 от "Байерн" Мюнхен в Шампионската лига

Lap.bg

Футболната легенда и бивш играч на "Барселона" Христо Стоичков бе един от най-разстроените след тежката загуба на каталунците с 2:8 от "Байерн" Мюнхен и отпадането им на четвъртфинал в Шампионската лига.

Камата коментира трудната ситуация в тима и призова за незабавни промени. Той говори в студиото след мача на телевизията, в която работи като анализатор - "Унивижън".

"Ударихме дъното!", започна Стоичков емоционално.

"Доста неща трябва да се променят, като започнем с президента Бартомеу и треньора Сетиен. Играчи, например Пике, заявиха, че са готови да напуснат, защото се чувстват виновни. Колко футболисти купихме и продадохме в последните години?! Похарчихме 500 милиона и... нищо!", ядоса се Камата.

"Боли ме! Много ме боли, защото носех тази фланелка. "Барса" се нуждае от драстична промяна и то сега! Ако имат достойнство, някой футболисти не трябва да се качват на самолета към Испания", допълни още той.

Ръководството на каталунците, в лицето на президента Хосеп Мария Бартомеу, заяви след мача, че промени ще има, а част от тях вече са обсъждани. Очаква се първият освободен от поста да е треньорът Кике Сетиен.