на живо

Стоилов: Ако трябва ще продадем всички играчи, за да спасим клуба от фалит (ВИДЕО)

Треньорът е категоричен, че цел номер 1 е стабилизирането на "Левски"

Стоилов: Ако трябва ще продадем всички играчи, за да спасим клуба от фалит (ВИДЕО)

В момента най-важно е спасението на "Левски" и ако трябва ще продадем всички играчи, към които има интерес, за да няма фалит. Това заяви треньорът на "сините" Станимир Стоилов на пресконференцията преди мача с "Арда" от Първа лига.

Преди ден изпълнителният директор Иво Ивков съобщи, че "Левски" се нуждае спешно от 1 милион лева до Нова година, за да закрепи положението, което е критично.

Снимка: Lap.bg

"В момента най-важно е спасението на "Левски", а то първо минава през финансовото спасение на клуба да няма фалит. Едва след това е игровият облик да се подобри. Ако трябва ще продаваме всичко, към което има интерес, за да можем да спасим клуба. Нямам притеснения, ако трябва ще играя и с юноши, в момента резултатите не ме вълнуват толкова", каза Стоилов пред журналистите.

За дефицита от 2.2 милиона лева, Стоилов каза: "Това е стряскащо. Допускани са грешки, които ние като ръководство не трябва да повтаряме и мисля, че няма да ги допуснем".

В събота "сините" гостуват на "Арда" в мач от 16-ия кръг на Първа лига. Двата тима са осми и девети в класирането и са разделени само от една точка.

Снимка: Lap.bg

"Срещаме добър отбор като "Арда", който прави добро впечаление в последните години. Ние ще се опитаме да отговорим и се надявам да стане добър мач. Надявам се положенията, които пропуснахме с "Ботев" този път да влязат".

Стоилов разкри, че Георги Миланов, който се контузи по време на мача с "Ботев" Враца, ще отсъства около два месеца.