на живо

Станимир Стоилов: "Левски" няма да се уплаши да играе своя футбол

"Сините" гостуват на "Лудогорец" в Разград

Lap.bg

Треньорът на "Левски" Станимир Стоилов е категоричен, че тимът му няма да се уплаши и срещу "Лудогорец" ще играе своя футбол. 

Предстоят общо три срещи между двата тима, но първата, която е за първенството, е утре в Разград.

"Утре е първият двубой между двата отбора. Минимум ще има още два за Купата. Двата турнира трудно може да ги сравняваме. Сега изцяло трябва да мислим за мача за първенството. Сега трябва да видим докъде е стигнал "Левски". Няма по-добра възможност от предстоящия мач срещу "Лудогорец". "Лудогорец" е хегемонът в българския футбол през последните 10 години. Той е отборът, който диктува модата и успехите, представя и България в Европа. Това ще бъде отличен момент да играем добър футбол, да се опитаме да наложим нашата воля на терена. С цялото ни уважение и респект към "Лудогорец", "Левски" няма да се уплаши да играе футбола, който може да играе", сподели Стоилов на пресконференцията преди мача.

"Не се съмнявам, че утре ще има перфектни условия за игра. Искам добри условия, за да видя добър футбол. Не искам да виждам индивидуалните грешки от първия мач. Ако можем да запазим желанието, ентусиазма и организацията, ще бъде от положителна гледна точка", каза още той.

В момента "Лудогорец" е лидер в класирането с 54 точки, като има шест повече от втория ЦСКА. "Левски" е на пето място с 33.