на живо

Стоилов: Не може след две победи да казваме, че всичко ни е наред

Трябва да върнем "Левски" към нормалните резултати, заяви треньорът

Стоилов: Не може след две победи да казваме, че всичко ни е наред

Не може след две победи да си казваме, че всичко е наред. Трябва да върнем нивото, което отговаря на името на "Левски". Това заяви треньорът на "сините" Станимир Стоилов преди гостуването на "Черно море" в Първа лига.

"Левски" записа три поредни успеха във всички турнири, но според наставника това е крайно недостатъчно.

Снимка: Lap.bg

"На този етап мисля, че всички футболисти са здрави. Има дребни футболни болежки, които са преодолими. Нямаме проблеми засега от това естество“, започна Стоилов традиционната си пресконференция преди мач.

"Черно море" е отбор, който има едно стабилно представяне. В първенството играе доста организирано, тактически грамотно. Отбор е, който иска да контролира мача. Ние също искаме да се включим в тази надпревара, така че искаме да стане един добър мач за хората. По-важно за мен е как ние ще изглеждаме на терена. За нас всеки мач е важен. В крайна сметка напоследък името "Левски" беше доста свалено като критерии. Не можем след две победи да казваме, че всичко е наред и същевременно да губим мачове. Опитваме се да върнем критерия, нивото и резултатите, които отговарят на името "Левски".

Снимка: Lap.bg

"Свалихме нивото на игра. Нашето желание е да се опитаме да набираме скорост и да връщаме "Левски" към нормалните резултати. Проблемите много пъти сме ги говорили. След като имаш много проблеми, нормално е да се стигна дотук. Въпросът е как ще се стабилизираме. Първо това трябва да направим и после да мислим за изкачване".

"Напомпано самочувствие след мач за Купата срещу втородивизионен отбор не трябва да има. Трябва да има увереност във възможностите. Фаворити има много преди мача. Важно е да сме фаворити на терена. Там ще се покаже всичко. На терена е най-важно да се правят гръмки заявявания. Преди мач и след мач можем всичко да говорим, но на терена трябва да се покажем", категоричен е специалистът.