на живо

Станимир Стоилов: Трябва да отговорим на нивото на феновете (ВИДЕО)

"Левски" приема ЦСКА 1948 в събота

Станимир Стоилов: Трябва да отговорим на нивото на феновете (ВИДЕО)

Станимир Стоилов иска "Левски" да изгради стил и да изчисти своя облик, за да побеждава. Това заяви треньорът на пресконференция преди домакинството на ЦСКА 1948 в Първа лига.

Това ще бъде първи официален мач на Стоилов на стадион "Георги Аспарухов" след завръщането му начело на тима.

"Като работа и тренировки сме направили, каквото трябва. На един отбор и треньор никога не им достига времето, особено когато има доста неща да наваксва. В крайна сметка мачът е утре и трябва да се представим по най-добрия начин. Вече имаме идеи за състава, но има и леки здравословни проблеми и утре ще стане ясно. Няма футболист, който твърдо да отпада от мача", коментира Стоилов, като допълни, че Хосе Кордоба все още не е картотекиран.

Снимка: bTV

"За противника, видно е, че има импулс от пристигането на новия треньор, отборът в последния кръг показа значително израстване и амбиция, както и добър футбол. В този отбор и клуб се инвестират сериозни средства от доста време, за което им прави чест. Миналата година бяха в шестицата, те имаха труден старт. Те играят добър футбол, но нещата ще зависят от това как ще се представи нашият отбор. Прави му чест на Киров за това, което направи с "Арда", сега е започнал да гради нещо ново в ЦСКА, надявам се да имаме едно добро съперничество, но на терена ще играят отборите".

"Въобще нямам съмнения, че стадионът ще е пълен и ще ни подкрепя. Нашата публика ще очаква добра игра и ние като отбор трябва да отговорим на нивото и желанието на привържениците. Единственото нещо, което в последните години остана непокътнато, това са привържениците на "Левски", така че ние не може да им носим повече разочарования", каза още Стоилов.

Снимка: Lap.bg

Наставникът разкри, че към треньорския му щаб ще бъдат добавени още хора. "Ще има още лица в екипа, имаме идеи и разговори, но на този етап това са хората, с които продължаваме да работим. Трябва да проведем сериозен обем от работа с оглед намаляването на хората в клуба. Треньорският щаб трябва да извършва много дейности, така че трябва да намерим оптималните хора", обясни още треньорът.