на живо

Стоянович: Нито съм подавал оставка, нито съм казвал, че си тръгвам (ВИДЕО)

Правят се интриги, заяви треньорът на "Левски" преди мача със "Славия"

Стоянович: Нито съм подавал оставка, нито съм казвал, че си тръгвам (ВИДЕО)

Треньорът на "Левски" Славиша Стоянович отрече да е подавал оставка след загубата с 1:2 от "Славия" за Купата на България. Утре "сините" отново ще се изправят срещу "белите", но в двубой за първенството.

"Нито съм подавал оставка, нито съм казвал, че си тръгвам. Вярно е, че разговарях с футболистите. Просто поставих своята отговорност на масата и говорих с господин Сираков и хората в клуба. Нормално - тежки и трудни моменти, но трябва да преминем и през тях. Не е за първи път в моя живот и моята кариера. В такива моменти виждаш как бързо се правят интриги, виждаш кой кой е. Що се отнася до втория мач със "Славия" - очаквам максимална мотивация и различно представяне от моите футболисти. Играем с директен конкурент. Трябва да избягаме от отборите зад нас.", каза Стоянович за клубната телевизия.

Снимка: Lap.bg

Славиша Стоянович се завърна начело на "Левски" в началото на ноември 2020 г. През 2018 г. с тима той постигна 12 победи, 2 равенства и 5 загуби. След това работи като национален селекционер на Латвия.

През втория си период начело на "сините" специалистът записа 4 победи, 4 равенства и 4 загуби до момента.