на живо

Предстои седмицата на истината за "Левски"

Треньорът Славиша Стоянович иска "сините" да играят умно и да допускат по-малко грешки

Lap.bg

Предстои ни една седмица на истината. Това заяви треньорът на "Левски" Славиша Стоянович преди гостуването на "Ботев" Враца в събота. Четири дни по-късно "сините" се изправят срещу "Славия" в мач от 1/4-финалите в турнира за Купата на България. 

Снимка: Lap.bg

"Този мач (срещу "Ботев") е много важен. Цялата седмица е важна. Това е седмицата на истината за нашия отбор и ще си проличи дали можем да постигнем това, което искаме. Анализирахме грешките от мача с "Ботев" Пловдив. Трябва със сигурност да бъдем по-стабилни и водих няколко пъти разговори с отбора по тази тема", заяви словенецът в интервю за клубната телевизия.

"Надявам се, че играчите са се вдигнали. Трябва да го покажат утре. На разбора те си казаха каквото мислят и се надявам да реагират добре. Дано бъдат по-умни и да допускат по-малко грешки, защото в последния мач бяхме много зле. Имаме много проблеми, но едва след тренировката ще видим кой е здрав и кой може да пътува", допълни наставникът.

Снимка: Lap.bg

"Левски" гостува на "Ботев" Враца в събота от 16:30 часа. Заради обилния снеговалеж в северозападна България теренът на стадиона на "Ботев" бе затрупан в сряда, но вчера и днес служителите на клуба, както и играчите от първия и втория отбор се включиха в почистването, като днес то е завършило и тревното покритие е готово за срещата от Първа лига.