на живо

Стойчо Младенов: 10 от футболистите ми са с COVID-19

Българският треньор и помощниците му са с отрицателни тестове. Александър Колев - също

БГНЕС

Треньорът на футболния "Кайсар" от Казахстан - Стойчо Младенов, обяви, че в отбора му има 10 футболисти, заразени с COVID-19.

Пред сайта Sports.kz, българският специалист заяви, че също е бил тестван, като резултатът му е отрицателен. Така е и при пробите на неговите помощници. Отрицателен е резултатът и от теста на единствения български футболист в отбора - Александър Колев.

"10 футболисти на "Кайсар" дадоха положителен резултат за коронавирус. Ако броим и заразените от младежкия тим, то общо имаме 25 човека с положителни проби. Аз, представителите на моя щаб, както и Александър Колев от България, също са с отрицателни резултати за коронавирус", заяви Младенов пред сайта.

Българският треньор уточни, че последната тренировка  на "Кайсар" е била отменена и няма представа как ще процедират преди следващия мач от първенството на 1 юли.

В последните дни се появиха информации, че Младенов може да напусне тима и да се завърне у нас или ще приеме оферта от арабските страни. Той е начело на "Кайсар" от 2017 г. насам.