на живо

Стойчо Младенов даде за пример феновете на "Левски"

Треньорът не разбира защо толкова малко привърженици присъстват на мачовете на ЦСКА

Lap.bg

Стойчо Младенов няма обяснение за слабата посещаемост на последните мачове на ЦСКА. Треньорът за пореден път посочи колко много тимът му разчита на подкрепата на привържениците. 

"Червените" отстраниха "Арда" за Купата на България след успех с 2:0, но победата бе гледана на живо от доста малко фенове на "Армията". 

В неделя "армейците" приемат у дома "Локомотив" Пловдив в среща от Първа лига, а Младенов се надява повече зрители да присъстват на трибуните. Той дори даде за пример привържениците на големия съперник "Левски", които са на стадиона въпреки по-ниската класа на опонентите.

Снимка: Lap.bg

"Нямам обяснение. Само при нас се получава това нещо. Разчитаме много на нашите фенове, те го знаят много добре. Разговаряли сме на тази тема, но защо е този отлив - нямам обяснение. И се получава само при нас. Виждате "Левски". "Левски" играят... с кого играха и напълниха почти стадиона", каза Младенов след победата срещу "Арда".

"Те (б. ред. - феновете) трябва да знаят, че ни липсват много. Липсват ни и трябва да идват. Трябва да присъстват. Ние сме в процес на изграждане на отбор, и то шампионски отбор. Имаме нужда от подкрепа именно от тях", добави треньорът на ЦСКА.

Снимка: Lap.bg

"Виждате Амос Юга какъв мач направи. Малкото фенове му ръкопляскаха. Останаха възхитени от поведението му. Не само от неговото, но и на всички. Ние за тях играем. Уморих се да призовавам. Надявам се следващия мач да имаме още по-голяма подкрепа", каза още Младенов.

ЦСКА е без загуба от началото на сезона, като е на четири точки зад лидера "Лудогорец", но има и мач по-малко.