на живо

Стойчо Младенов се завръща?

"От ЦСКА неведнъж са го канили", пише казахстанският "Вести"

Стойчо Младенов най-вероятно ще се завърне в България. Прогнозата е на казахстанския "Вести". Според сайта има редица причини той да напусне треньорския пост в местния "Кайсар" и да поеме отбор от родната Първа лига.

"От ЦСКА неведнъж са го канили да се завърне. Младенов засега любезно отказва, без да изключва възможността отново да поеме "армейците", които води успешно в различни периоди", се отбелязва в материала на vesti.kz.

В статията се посочва също, че Младенов бе избран за най-добър треньор на Казахстан и България през 2019 г., а интерес към услугите му не липсва и от други наши клубове.

Третият аргумент за напускане е, че Стойчо вече има усещането за застой в кариерата си. Любимецът на "червените" фенове води "Кайсар" четвърти сезон.

От "Вести" пишат и за влошените отношения между Младенов и някои играчи на "Кайсар", както и за финансовите изисквания, които той ще постави пред клубното ръководство, а то не може да си позволи да покрие. Българският треньор ще поиска увеличение на заплатата си, ако тимът постигне добри резултати в евротурнирите.

Вариант за Младенов са и отбори от арабските страни, пише още vesti.kz.

Тагове: