на живо

Стойчо Стоев: Не съм като Фъргюсън и Венгер (ВИДЕО)

Не трябва да си особено проницателен, за да разбереш какво се случва, заяви наставникът на „сините“

bTV

Наставникът на „Левски“ Стойчо Стоев коментира евентуалните слухове за уволнението си след загубата на тима му от „Лудогорец“ с 2:1 в последния кръг на А група.

„Аз отдавна съм треньор и знам, че треньорът не е константа. Изключвам такива като Венгер и Фъргюсън. Треньорската професия е такава. Тази професия и доста ветровита. Когато един треньор е публична личност, е нормално да има коментари“, заяви Стоев на традиционния си брифинг преди гостуването на „Левски“ на Черно море.

„Не трябва да си особено проницателен, за да разбереш какво се случва. Аз съм си избрал тази професия. Това е наше задължение. Очакванията бяха едва ли не да разгромим „Лудогорец“, което не е адекватна реакция от вас медиите. Цяла седмица не престана да се тиражира това и ме накара малко да се замисля, но ще го запазя за себе си. В България нещата са много по-различни. Една спортна среща винаги има положителни и негативни неща. Вътре в отбора нещата са съвсем спокойни“, обясни той.

Стоев разкри, че промени в състава за предстоящата среща ще има. Джъстин Менголо е с разтежение след срещата в Разград. Джереми де Ноойер пък тренира нормално в последните дни.