на живо

Стойчо Стоев: Отиваме в София, за да победим "Левски" (ВИДЕО)

"Всяка загубена точка носи напрежение", каза треньорът на "Лудогорец"

Lap.bg

Треньорът на "Лудогорец" Стойчо Стоев е категоричен, че единствената цел пред тима му за предстоящото дерби от третия кръг на плейофите на Първа професионална лига срещу "Левски" в неделя (14 април) е победа.

"Отиваме в София с идеята и целта да се представим на ниво. Представянето на ниво означава да победим. Няма да бъде лесно, но това ни е идеята. Надявам се тя да се осъществи", каза Стоев.

До момента "Лудогорец" има две равенства в актива си в плейофите - срещу "Берое" и ЦСКА. И в двата мача лидерите в първенството не успяха да вкарат гол.

"През седмицата работихме много в последната фаза – първоначално създаване и впоследствие реализиране на головите ситуации. Убеден съм, че футболистите, независимо с какви функции са в даден момент, ще реализират създадените положения. Трябва да вземаме максимума точки. Преследвачите са близо до "Лудогорец" и всяка загубена точка води до допълнително напрежение. Това в никакъв случай не би ни харесало. Надявам се да не се получи", заяви още Стоев, който в периода 2014-2016 г. бе начело на "Левски".

"Всички са здрави. Тренират нормално. С настроение. Надявам се в неделя нещата да се получат", добави още той.