на живо

Стойчо Стоев разкри кой е отговорен за кризата в Левски (ВИДЕО)

"Аз също съм виновен за лошите резултати", заяви наставникът на "сините"

bTV

Селекционерът на Левски Стойчо Стоев обяви виновниците за кризата в Левски. На брифинг преди мача с Пирин треньорът заяви, че освен футболистите и той има вина за незадоволителното състояние на "сините". 

"В един мач винаги може да се случи Левски да загуби. Във футбола има и поражения, които са част от играта. Притеснение в Левски преди мача с Пирин обаче няма. Вина имаме всички, не само играчите. Аз също съм виновен за лошите резултати в част от мачовете и не бягам от отговорност, но много неща се преекспонираха. Ако направим нова грешна стъпка, ще има още по-голяма психическа затормозеност", заяви Стоев.

Стойчо Стоев изрази мнение, че едва ли Пирин ще се надиграва със „сините“ в предстоящия сблъсък между двата състава. Специалистът добави, че с оглед ситуацията с контузените е възможно отборът да излезе с двама нападатели на терена в двубоя с благоевградчани.

„Който е здрав, ще е играе в неделя. Има още два дни, в които евентуално тези, които са с проблеми могат да ги преодолеят. Тези два дни са важни в такава степен, че да преценим дали са готови да играят мач“, започна Стоев.

„Най-вероятно Сашо Александров няма да може да вземе участие в срещата с Пирин“.

„Не би трябвало да има притеснения. Може всичко да се случи. Това е една футболна среща. Притеснение няма в никакъв случай. Създаде се малко повече напрежение може би от вас, журналистите, в Левски. Има концентрация“, добави треньорът.

„Съмнявам се, че Пирин ще започне да се надиграва с нас. Мисля, че ще се затворят и ще разчитат на контраатаки“.

„Възможно е да опитам схема с два нападатели. Ще видя състоянието на тези, които са с проблеми, и чак тогава ще преценя кой е най-удачният вариант за неделя“, коментира специалистът.