на живо

Стойчо Стоев: В Левски има напрежение (ВИДЕО)

Основен футболист пропуска мача срещу Берое

БГНЕС

Треньорът на Левски Стойчо Стоев обяви, че е напълно наясно със състава, който ще излезе срещу Берое утре. В групата за мача попадат новите попълнения Владимир Гаджев и Лиман Китамбала, но Божидар Краев пропуска двубоя заради проблеми с кръста.

"Няма как Китамбала да е първият ни избор. Гледаме футболисти на тази позиция четири месеца. Няма как някой да бъде първи избор в средата на септември. Той е един добър футболист с добра визитка. В никакъв случай не можем да говорим за притеснение срещу Берое. Те показаха още миналата година, сега пак вървят добре. Берое си е Берое. По-важно е ние каква игра ще покажем. Всеки мач си е за себе си. Така се е получило, че Берое е спечелил повече срещи срещу Левски, но това няма значение. Важно е ние какъв начин на игра ще покажем утре," коментира Стоев.

"Няма как да няма напрежение в Левски, знаем каква институция е този клуб. Когато побеждаваш нещата са по-позитивни. Ние се надяваме да го правим по-често", сподели още треньорът на Левски. Той допълни още, че след драстичното намаляване на бюджета в клуба вече има финансов стабилитет.