на живо

Стойчо Стоилов скочи на съдиите за два от головете на "Левски" (ВИДЕО)

Соу е номер 1 в Първа лига, винаги съм вярвал в него, заяви главният мениджър на "червените"

Стойчо Стоилов скочи на съдиите за два от головете на "Левски" (ВИДЕО)

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов смята, че съдиите са ощетили неговия отбор при равенството 3:3 срещу "Левски" в дербито от първия кръг на плейофите в Първа лига.

"Много хубав мач за публиката, много инфарктен. Аз съм недоволен, защото през първото полувреме резултатът трябваше да е 3:0 за нас. Можеше да подходим в последната фаза много по-концентрирано. Затова е интересен футболът... през второто полувреме можехме и да загубим. Можеше и да спечелим в последните две минути.", каза специалистът пред журналистите.

Али Соу отбеляза първото попадение за "червените", с което прекъсна головата си суша. Гамбиецът не се беше разписвал от началото на календарната година. Стоилов разкри, че никога не се е съмнявал в Соу.

"Аз винаги съм вярвал в Соу. В момента той е най-добрият нападател в българското първенство. Никога не съм губил доверие в него."

"Времето през първото полувреме беше доста тежко и задушно. Нашите мачове досега бяха винаги от 21:00 ч., но като цяло си мисля, че ни липсва малко самочувствие след 1:0 да отбележим втори и трети гол и да продължим да контролираме мача. Без да се оправдавам, и съдията изигра важна роля. Имаше два жълти картона през пет минути, дузпата и фаулът бяха доста пресилени."

Относно представянето на треньора Милош Крушчич в дербито, Стоилов заяви: "В момента не е време за създаване на напрежение. Сами сме си виновни, че през първото полувреме не си решихме мача. Тук единствено играчите са виновни, не е треньорът. Имаше напрежение и на това го отдавам, проблемът в тези мачове в повечето случаи е психологически."

"Вратарят ни направи грешки, но и съдията помогна, особено за първите два гола. Да, Бусато закъсня, но нямаше дузпа, защото той първи стига до топката. При втория гол за "Левски" мисля, че Мазику игра първи с топката и фаулът трябваше да бъде за нас, но той го даде обратно.", добави главният мениджър на "червените".

Стоилов разкри, че на Томи Юрич и Стефано Белтраме са били направени тестове за коронавирус, тъй като са с настинка.