на живо

Стойчо Стоилов пред bTV - за ЦСКА след изолацията (ВИДЕО)

Цялото интервю с мениджъра на "червените" гледайте утре от 11:00 ч. във "Фейсбук" страницата ни bTV Спорт

Стойчо Стоилов пред bTV - за ЦСКА след изолацията (ВИДЕО)

Финансовите последици от коронавируса са принудили ръководството на ЦСКА да намали заплатите в отбора. Това разкри в интервю за bTV главният мениджър на тима - Стойчо Стоилов. Той изрази и съчувствие към всички, които се борят за спасението на "Левски".

"Ние го преживяхме това и знам със сигурност, че на хората в "Левски" не им е лесно. Аз лично искам да има дерби винаги между "ЦСКА" и "Левски". Без този мач просто "А" група ще бъде безинтересна, както беше без ЦСКА една година... Но все пак има и закони, които трябва да се спазват. Щом ЦСКА мина през този катарзис, защо и "Левски" да не мине? Знам колко им е тежко на тези хора и какво се мъчат да направят, за да могат да си спасят клуба", коментира Стоилов.

ЦСКА се опитва да разтрогне с още двама играчи, а вратарят Бусато е преподписал преди два месец.

"Водихме преговори с двама играчи, но не постигнахме споразумение, така че те са част от отбора и са длъжни да си изпълняват задълженията. Надявам се да ни помогнат в оставащите мачове докрая."

"Маркетинг, реклама, всичко е спряно в момента. Клубът се издържа единствено и само от двамата собственици - г-н Инджов и г-н Ганчев.", допълни мениджърът на ЦСКА.

А какви действия са предприели "червените" срещу ЦСКА 1948, какъв е приоритетът им през този сезон, какви управленски решения е важно да бъдат взети и водили ли са преговори с треньора Стамен Белчев - цялото интервю със Стоичо Стоилов гледайте утре в 11:00 ч. във "Фейсбук" страницата ни bTV Спорт.

Тагове: