на живо

Стойчо Стоилов: "Лудогорец" е съдийски отбор, а нас ни ощетяват

Според главния мениджър на ЦСКА и двата гола на "орлите" са от засади

Lap.bg

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов оправда коментара на диктора на "Българска армия" с това, че "Лудогорец" е съдийски отбор, а "червените" постоянно са ощетявани.   

"И двата им гола са от две стопроцентови засади. Досега гледах повторенията. В едно дерби това не може да се допуска. Но явно "Лудогорец" са свикнали, тъй като те са един съдийски отбор. Но това, които се случва вече създава много сериозно напрежение сред нашите фенове", каза Стоилов след края на мача, загубен от "червените" с 0:2.

"Нека съдийската комисия да се сезира сама. Съдията е на самата линия и се вижда много ясно и при двете ситуации. Но ние ще подадем жалба, поне така предполагам", добави той.

Попитан дали според него е коректно официално по радиоуредбата да се съобщава, че и двата гола на гостите са от засади, Стоилов отвърна: "А това тяхното феърплей ли е, че играят цяла година играят с пари срещу нас? Какъв е Петричев, той играл ли е футбол, събличал ли се е по къси гащи? Ако говори за журналистика, няма проблеми, знам че е бил журналист. Цяла година ЦСКА е ощетяваният отбор, а ние мълчим, мълчим. Ние няма да го търпим това. Не може в такова дерби да се допускат такива грешки", завърши Стоилов.