на живо

Стрезов: Подигравката продължава, а времето тече безмилостно (ВИДЕО)

"Смятам, че изборът ни бе обявен още с излизането на Сираков на предна линия"

Председателят на Тръст "Синя България" Даниел Стрезов заяви пред bTV, че феновете вече са гласували доверие на легендата Наско Сираков, а провеждането на избори само би предизвикало забавяне. Той изрази разочарование, че подигравката с "Левски" продължава, а клубът не разполага с много време за намиране на изход от тежката ситуация.

"Подигравката продължавa от гледна точка на това, че ние сме притиснати от времето и едно такова решение с избори неминуемо ще доведе до още по-голямо забавяне, а със сигурност времето безмилостно тече срещу нас.", каза Стрезов.

"По принцип демократичното начало, по което би трябвало да се случват нещата, ние го одoбряваме като ход. Друг е въпросът чисто технически такова нещо дали е възможно изобщо да се реализира, така че да се гарантира прозрачност и да не се компрометира един такъв потенциален избор, но чисто от гледна точка на обществените нагласи, смятам, че този избор вече беше обявен - още с излизането на Наско Сираков на предна линия."

Снимка: Lap.bg

"Аз споменах, че ние имахме разговори с него и на база разговорите, които проведохме, смятам, че в негово лице ще можем да намерим един партньор, с който да работим.", продължи председателят на Тръст "Синя България".

"Ако говорим за избор, трябва по някакъв начин да бъдат дефинирани хората, които ще имат право на глас, да бъде контролирано по някакъв начин подаването на тези гласове, така че, от тази гледна точка, това буди изключително много въпроси."

Тагове: