на живо

Сватба в семейство Бекъм. Бруклин се сгоди

Най-големият син на знаменитата двойка ще се венчае за актриса

Instagram

21 години след като бившият футболен ас Дейвид Бекъм и бившата певица, а сега успешен моден дизайнер Виктория си казаха "Да!", те отново стягат сватба.

Но не си мислете, че в малкия им рай е настъпил раздор и двамата имат нови половинки! Не! Виктория и Дейвид ще стават свекърва и свекър скоро. Най-големият им син - 21-годишният Бруклин, обяви в социалните мрежи, че е предложил брак на своята любима - 25-годишната Никола Пелц, която е актриса. 

"Преди две седмици предложих на своята сродна душа да се оженим и тя се съгласи. Аз съм най-щастливият мъж на света! Обещавам ти, че ще съм най-добрият съпруг и най-добрият баща един ден! Обичам те" - с тези думи Бруклин, който не тръгна по футболния път на своя баща, а избра да се занимава с фотография, обяви новината в социалните мрежи. 

Очаквано Виктория поздрави годениците, като написа, че е безкрайно щастлива.

 
 
 
View this post on Instagram

Happy Mother’s Day mum xx you are the most amazing mum and you are my best friend and I love you so much

A post shared by  (@brooklynbeckham) on

Бруклин и Никола са заедно от 9 месеца. Според британските медии, предложението за брак е дошло след сериозен разговор между младия Бекъм и бащата на актрисата. Нелсън Пелц - бивш ски инструктор, а в момента един от водещите инвеститори в САЩ, чието състояние се оценява на над 1,7 млрд. долара, е дал благословията си.

Никола е осмо дете на милиардера. Той се е женил 3 пъти и има 10 наследници. Красивата блондинка и брат ѝ Уил са актьори. В семейството има и бивш хокеист - 30-годишният Брад.

 
 
 
View this post on Instagram

i’m dating my best friend and that makes me so happy

A post shared by nicola (@nicolaannepeltz) on

Бруклин Бекъм се захвана сериозно с фотография през 2018 г. Тогава той реши да се отдаде изцяло на тази професия и напусна университета в Ню Йорк. През годините най-големият син на Виктория и Дейвид имаше няколко бурни любовни връзки - с актрисата Кло Мориц и модела Хана Крос.

 
 
 
View this post on Instagram

My other half I love you

A post shared by  (@brooklynbeckham) on

Британските медии веднага забелязаха, че бъдещата снаха на Бекъм позира на снимката с рокля от колекцията на Виктория. И побързаха да се поинтересуват как ще се организира сватбата. Според "Дейли Мейл" тържествата ще са две - в Лондон и във Флорида. Изданието предвижда, че разходите за празненствата ще надхвърлят 4 млн. паунда. За тях ще се погрижи бащата на булката, както гласи традицията. Но Дейвид и Виктория са заявили, че с радост ще се включат в разпределението на разходите около щастливото събитие.

Семейство Бекъм има 4 деца - Бруклин, Ромео (17 години), Круз (15 години) и дъщеря Харпър (9 години).