на живо

Сватбата на Рамос: AC/DC, трима от "Барса", Бекъм и без Роналдо

Футболистът на "Реал" Мадрид поканил 500 човека, но сред тях не е дългогодишният му приятел

Getty Images

Футболистът на "Реал" Мадрид Серхио Рамос и любимата му Пилар Рубио се готвят за сватбата на годината в Испания! Въпреки са заедно от 2012 г. насам и имат 3 деца - Серхио-младши, Марко и Алехандро, двамата решиха, че трябва да се врекат във вярност и пред закона. Събитието ще се състои през уикенда в Севиля.

Снимка: Getty Images

На него са поканени 500 гости! Сред тях блестят имената и на трима футболисти от "големия враг" на "Реал" - "Барселона". На събитието ще присъстват Жерар Пике и съпругата му Шакира, Жорди Алба и Серхио Бускетс. Те са съотборници на Рамос в националния отбор на Испания.

Сред поканените обаче липсва името на дългогодишния съотборник на Рамос на "Сантяго Бернабеу" - Кристиано Роналдо. Наскоро младоженецът сподели, че не поддържа връзка с португалеца, след като е преминал в "Ювентус". Двамата преминаха през различни етапи в отношенията си по време на 9-те години, когато деляха съблекалня. В този период "Реал" спечели 2 шампионска титли, 2 Купи на краля и 4 път триумфира в Шампионската лига. 

Снимка: Getty Images

На сватбата ще присъстват десетки футболни величия - Дейвид Бекъм и съпругата му Виктория, Роналдо, Икер Касияс, Роберто Карлуш, Луис Енрике, Раул както и настоящият треньор на Рамос - Зинедин Зидан.

Поканени са още президентът на "Реал" - Флорентино Перес, както и почти всички съотборници на младоженеца - актуалният носител на "Златната топка" Лука Модрич, Лукас Васкес, Кейлор Навас.

Снимка: Getty Images

За доброто настроение на гостите младоженците са наели легендарната група AC/DC. Според близки до Серхио и Пилар, те са платили за този лукс близо 900 000 паунда. 

Туристите в Севиля ще трябва да се съобразят със сватбата, тъй като тя ще бъде строго охранявана, а в събота сутрин (15 юни) катедралата в града ще бъде затворена за посещения. 

Рамос разкри преди дни, че изрично е помолил гостите да не използват телефоните си по време на събитието, за да не бъдат разпространени кадри в социалните мрежи от церемонията, а по-известните гости да се насладят на спокойно прекарване.

"Ние сме специални и сватбата ни ще е такава!", заяви защитникът.