на живо

Светът е в краката на Кристиано Роналдо (ВИДЕО)

Португалецът доказа по категоричен начин, че е един от най-добрите в света

Светът е в краката на Кристиано Роналдо (ВИДЕО)

Светът е в краката на Кристиано Роналдо! Снощи в Торино той доказа по категоричен начин, че е един от най-добрите футболисти на планетата. Трите гола на португалеца бяха достатъчни, за да изпратят "Атлетико" Мадрид у дома и да класират "Ювентус" на четвъртфинал в Шампионската лига.

Има ли кой да спре Роналдо? Хеттрикът му срещу "Атлетико" е 52-ри в кариерата на португалеца и четвърти срещу този отбор. Той вече има 25 гола в 33 мача срещу "дюшекчиите" и спокойно може да го определим като тяхната "черна котка".

Друг много любопитен момент е, че Кристиано е отбелязал повече попадения в историята на Шампионската лига от целия отбор на "Атлетико" Мадрид - 124 срещу 118.

В Торино, Кристиано Роналдо доведе до екстаз най-големите си почитатели и най-върлите си врагове. Преди мача португалецът дава дума пред най-близките си, че ще вкара три гола. Прави го. "Атлетико" е унизен, "Ювентус" е на четвъртфинал. Любимата му Джорджина плаче в трибуните, синът му Кристиано-младши не знае къде се намира от емоции.

След мача "Инстаграм" загрява до червено от думите на бременната му сестра Катя, която стиска палци пред телевизора: "Господ никога не закъснява и никога не забравя! Най-добрият в света отговори така, както само той умее (със сърце и душа). Това момче, този мъж, той е най-добрият в света и той е моят брат. Благодаря ти, брат ми!"

След нея възхищението си в социалната мрежа излива и Джорджина, която публикува детска снимка на Роналдо. "Това 3:0 никой не може да ти го отнеме. Ти си пример за своите съотборници, за своя треньор и за всички онези, които ти се възхищават. Кармата съществува. Господ ти даде това, което заслужаваш, защото светът на футболът е твой", написа половинката на Кристиано.

Тагове:

@