на живо

Световна шампионка и телевизионен продуцент посланици на "Отбора на надеждата"

Целта е да се подпомогне подготовката на тима за предстоящото световно първенство

Бившата световна шампионка по бокс Галина Иванова и известният телевизионен продуцент Иван Христов ще бъдат посланици на "Отбор на надеждата" за 2018 г.

Двамата ще поемат официално отговорния ангажимент по време на специална пресконференция във вторник (25 септември) от 11 ч. в зала на Столична община, намираща се на ул. "Париж" №1.

Галина Иванова и Иван Христов ще се включат в различни активности на "Отбор на надеждата", за да подпомогнат подготовката на тима за предстоящото световно първенство по футбол за бездомни хора, което ще се проведе в Мексико Сити от 13 до 18 ноември тази година.

Иванова изиграва първия си професионален двубой на ринга през 1999 г., а името й става популярно след победата над друга българка – Дейзи Ланг (Десислава Кирова), в мач за световната титла на IBF през 2003 г.

В периода от 2003 до 2015 г. Иванова става световна шампионка по бокс в категория „петел“ в пет различни версии, както и двукратна европейска шампионка. Тя постига най-големия си успех през 2008 г., когато побеждава датчанката Анита Кристиансен, постигнала рекордните 24 победи в 24 срещи. След този успех, в ръцете на българката попадат трите най-престижни световни титли.

Иван Христов и колегата му Андрей Арнаудов, с който са съсобственици във фирмата „Междинна станция“, са едни от най-успешните продуценти в България. Професионалният им път започва от кабелна телевизия, минава през „Сблъсък“ по bTV и продължава с голям брой успешни предавания, сред които „10-те най-“, „Рекламна пауза“, „Дежа вю“, „Къртицата“, „Мюзик Айдъл“, „Папараци“, „Фермата“ и други.

Тагове:

@