на живо

Световният рали шампионат - на живо по RING

Време е за четвъртия кръг в Аржентина

Световният рали шампионат - на живо по RING

Световният рали шампионат предлага на екзалтираните си фенове много емоции и тръпка до финала, а от този уикенд ще държи в трепет пред екраните и българските любителите на високите скорости. Със старта на първия етап от четвъртия кръг на WRC в Аржентина зрителите на RING ще могат да се потопят в света на Себастиен Ожие и Тиери Нойвил в очакване на новия крал на ралито.

Само пет точки разделят първите трима в класирането - Себастиен Ожие, Тиери Нойвил и От Танак, но всяка малка грешка на дребния чакъл в Аржентина може да пренареди подреждането.

Повече от един милион фенове ще се наредят покрай пистата в Кордоба за традиционно един от най-интересните и изпълнен с драматични обрати кръг в световния шампионат.

Първи ще потегли Нойвил, а белгиецът е напълно наясно с рисковете на трасето и необходимостта от бързи и премислени реакции.

6-кратният световен шампион Ожие никога не е печелил в Аржентина и смята, че този уикенд е перфектният момент да промени тази негативна статистика.

Финландецът От Такан доминираше от самото начало в Аржентина преди 12 месеца и така завоюва първата си победа за "Тойота Газу Рейсинг".

Очакват ни 18 етапа и 347.50 км, а излъчванията по RING започват в събота (27 април) от 20 ч. и в неделя (28 април) от 18 ч.