на живо

Тайсън Фюри: Пулев не е на сцената, освен ако не скапе партито

Британският боксьор сипе грозни обиди срещу българина в радио ефира

Тайсън Фюри изрече грозни обиди по адрес на Кубрат Пулев и Антъни Джошуа, които договарят мач за световната титла на Международната боксова федерация. Британецът, който от своя страна се готви за реванш срещу шампиона на Световната боксова организация Дионтей Уайлдър на 22 февруари, шокира с нецензурни думи в ефира на американското радио Sirius XM.

"Ако трябва да бъда честен с вас, Пулев и Джошуа са двойка п...и. Не знам дали мога да кажа п...и по радиото, но не ми дреме. Мачът между тях въобще не ми е интересен. Искам да гледам големи сблъсъци и за съжаление Пулев не е част от сцената, освен ако не скапе партито. Искам да гледам мен срещу Уайлдър, мен срещу Джошуа и Джошуа срещу Уайлдър. Това е, други играчи няма. Останалите са просто хора, които опитват да разбият тежката категория".

Атаката на Фюри срещу Кобрата е изненадваща предвид факта, че двамата имат общ мениджър - Боб Аръм. Легендарният промоутър наскоро обяви, че очаква Пулев да победи Джошуа, а Фюри да се справи с Уайлдър. Аръм се надява двамата му клиенти да се изправят един срещу друг в обединителен мач за всички пояси в категорията до края на 2020 г.

Далеч повече уважение към българина демонстрира именно Уайлдър. "Той е смел и силен боец. Не съм го виждал твърде често в действие, защото рядко се качва на ринга. Но от това, което съм наблюдавал, Пулев определено прави големи дуели - срещу Кличко например. Мисля, че е със силна воля и мотивация", коментира американецът пред ESPN.

Тагове: