на живо

Задава ли се трети епизод от битката Майк Тайсън - Ивендър Холифийлд? (ВИДЕО)

Вероятността за подобен мач изглежда все по-реална

53-годишният Майк Тайсън изглежда е говорил сериозно, че ще се завърне на боксовия ринг. Бившият абсолютен световен шампион в тежка категория публикува ново впечатляващо тренировъчно видео.

15 години след последния си професионален мач Железният Майк демонстрира скорост и мощни удари, подобни на онези, с които си спечели вечна слава.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Anything is possible when you are smart about it. Train Smart. Recover Smarter. @smartcups #SmartCups #baddestmanontheplanet #stillthebaddestmanontheplanet @tysonranchofficial @coppergel #tysonranch SmartCups.com

Публикация, споделена от Mike Tyson (@miketyson) на

Преди няколко седмици Тайсън обяви, че ще се завърне на боксовия ринг за серия от благотворителни мачове, парите от които ще отидат в помощ на бездомни и хора, лекуващи се от наркотична зависимост.

Миналата седмица и Холифийлд разкри, че отново ще се завърне в бокса, за да участва в мачове с благотворителна цел, а вероятността да се изправи за трети път срещу Майк Тайсън изглежда все по-реална.

Съперничеството между Тайсън и Холифийлд стигна връхната си точка през 1997 г. Тогава роденият в Бруклин шампион отхапа част от ухото на Холифийлд.