на живо

Талант на "Зоря" пред bTV: ЦСКА трябва да се страхува от мен

"Шегувам се! Жуниньо е най-опасният ни футболист", каза Гийерме Смит

Талантът на "Зоря" Луганск Гийерме Смит каза от кого трябва да се страхува ЦСКА тази вечер в двубоя между двата тима от груповата фаза на Лигата на конференциите. След като първоначално се пошегува, посочвайки себе си, 18-годишният бразилец избра своя сънародник Жуниньо.

"Най-добрият футболист в отбора на "Зоря" съм аз. Шегувам се! Смятам, че Жуниньо е доста опасен футболист. Той се справя отлично в атака и ЦСКА трябва да внимава за него."

"Тук сме, за да направим всичко възможно да спечелим. Всеки мач е труден. ЦСКА е сериозен съперник, но сме подготвени добре за този сблъсък. Резултатът за нас е без значение, важни са трите точки... ЦСКА е страхотен отбор с много силни страни. Вярвам, че ние ще спечелим, защото имаме по-класни футболисти, а и сме подготвени добре."

"Зоря" няма слаби страни. Отбора ни се подобрява с всеки изминал ден!", добави Смит.

ЦСКА приема "Зоря" тази вечер от 22:00 ч. "Армейците" записаха нулево равенство с "Бодьо Глимт", след като на старта загубиха с 1:5 гостуването си на "Рома".

"Зоря" е на дъното в групата с нулев актив. Украинците започнаха със загуба в Норвегия от "Бодьо Глимт" с 1:3, а после отстъпиха на "Рома" у дома - 0:3. През уикенда тимът беше разгромен с 1:6 от "Шахтьор" Донецк в местното първенство, показвайки, че не е в оптимална форма.

Снимка: Lap.bg