на живо

Тъмнокож двойник на... Джон Сина

Английски фитнес треньор се превърна в хит в социалните мрежи

Фитнес треньор от английския пристанищен град Брайтън се оказа двойник на известния кечист Джон Сина. Брендън Кобина стана хит в социалните мрежи, след като пусна своя снимка и тя за кратко време събра хиляди коментари. Всички под публикацията уловиха приликата и така Кобина се превърна в "Тъмнокожия Джон Сина".

Фотосът има вече над 50 000 харесвания и 7 000 споделяния в "Инстаграм".

"Същата прическа, поза и усмивка. Всичко. Единствената разлика е, че тъмнокожият Сина има по-здрава ръка. Убеден съм, че това е изгубеният брат на Джон.", пише фен.

В кеча Сина, който е сред най-популярните лица на Световната федерация, е известен с репликата си "Не можеш да ме видиш", която използва, за да провокира опонента. Това също стана причина за шеги от сорта на "Тъмнокожият и белият Джон Сина се обединяват, но не можеш да го видиш".

Любопитното е, че снимката на Кобина е пред магазин за музикални инструменти на име The Gak. Собствениците му се пошегуваха, коментирайки: "Тъжно е, че никога няма да бъдем толкова известни, колкото човека, приличащ на Джон Сина, който си направи снимка пред нашия магазин..."