на живо

Тандемът Роналдо - Ван дер Сар отново рамо до рамо

Португалецът се срещна със семейството на бившия вратар на "Манчестър Юнайтед"

Instagram

Кристиано Роналдо и Едвин ван дер Сар - двама от любимците на феновете на "Манчестър Юнайтед". Те бяха в основата на огромните успехи на тима под ръководството на сър Алекс Фъргюсън, а и до днес таят топли чувства един към друг. 

Доказаха го и след мача между "Ювентус" и "Аякс" от четвъртфиналите на Шампионската лига. Двата тима завършиха 1:1 в първата среща и очакват реванша след седмица в Торино. Съперничеството обаче не попречи на голмайстора на "Юве" и на изпълнителния директор на холандския гранд да си припомнят добрите времена.

След мача двамата се срещнаха, а Ван дер Сар публикува снимки в социалните мрежи, на които се вижда, че португалецът не е отказал снимка на сина и дъщерята на бившия вратар, както и на родителите му, които проследиха на живо мача.

Снимка: Instagram

Като тандем в "Манчестър Юнайтед" Роналдо и холандецът спечелиха 3 титли на Англия, както и Шампионската лига през 2008 г. След това пътищата им се разделиха, а следващата им среща със сигурност ще е също толкова сърдечна. Най-вероятно те ще се състои още на реванша между "Ювентус" и "Аякс" на 16 април.

Снимка: Instagram