на живо

Татко си е вкъщи! Луис Суарес отново прегърна децата си (ВИДЕО)

Футболистът на "Атлетико" Мадрид беше две седмици в изолация след положителен тест за коронавирус

Instagram

Пандемията ни отне много - пътуването, нормалния живот, свободните отношения. Но едни от най-тежките моменти може би са онези, в които трябва да сме далече от най-близките си, за да ги предпазим.

Футболистът на "Атлетико" Мадрид Луис Суарес беше подложен на това в последните 2 седмици. Той беше отделен от семейството си - своята съпруга София и трите си деца Делфина (10 години), Бенджамин (7 години) и Лаути (2 години). 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Luis Suarez (@luissuarez9)

Това се наложи, след като той даде положителна проба за коронавирус докато беше на лагер с националния отбор на Уругвай. 

Нападателят вече е с отрицателен PCR тест, а от публикуваното в неговия профил видео се вижда, че най-радостни са децата му, които захвърлиха всичко, за да го прегърнат отново след 2 седмици.

"Дано никога повече ни ни забранят да се прегръщаме. Обичам те!", написа съпругата му София Балби.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Sofi (@sofibalbi)

Отрицателният тест на Суарес е добра новина и за треньора му в "Атлетико" Мадрид - Диего Симеоне. Той най-вероятно ще използва новата си звезда за срещата с "Валядолид" още днес (5 декември). 

Уругваецът, който се присъедини към тима през лятото, след като напусна "Барселона", не успя да вземе участие при победата на "дюшекчиите" с 1:0 над бившия му отбор, както и в успеха над "Валенсия".

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Sofi (@sofibalbi)

Суарес пропусна и два мача в Шампионската лига - равенствата с "Локомотив" Москва (0:0) и "Байерн" Мюнхен (1:1).